Rondje Plein Westermaat: alles voor de zwangerschap én daarna! 


  •   maandag 8 juli 2024

In verwachting zijn van een kindje is een spannende periode. Als aanstaande ouder wil je natuurlijk optimaal op de komst van de kleine voorbereid zijn. Daar is er geen betere plek voor dan Plein Westermaat in Hengelo. Deze woonboulevard biedt een veelzijdige shoppingervaring die perfect is afgestemd op de behoeften van alle ouders in spé. Ga mee op onze denkbeeldige shopping trip door Plein Westermaat met handige tips voor aanstaande ouders. 

Begin je winkeltocht bij Prénatal Hengelo 

Onze tocht begint uiteraard bij Prénatal, dé babywinkel in Hengelo voor alles wat met zwangerschap en baby’s te maken heeft. Zodra je de winkel binnenstapt, voel je de vriendelijke en uitnodigende sfeer. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan producten die onmisbaar zijn tijdens je zwangerschap en de eerste jaren van het ouderschap. 

Wat te verwachten bij Prénatal Hengelo: 

  • Zwangerschapskleding: Stijlvolle en comfortabele kleding die met je meegroeit gedurende je zwangerschap, maar ook daarna voor de borstvoeding erg handig kan zijn! 
  • Kinderwagens en autostoeltjes: Veiligheid en comfort staan voorop. De deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kinderwagen en maxi-cosi's. 
  • Babykleding en verzorgingsartikelen: Van schattige babykleertjes tot de vertrouwde kwaliteitsverzorgingsproducten van Zwitsal. 


Inrichten van de kinderkamer bij IKEA Hengelo en Goossens Wonen & Slapen 

Na het bezoek aan Prénatal is het tijd om na te denken over de inrichting van de kinderkamer. IKEA Hengelo is een uitstekende plek om te beginnen. Bekend om de functionele en stijlvolle meubeloplossingen, biedt IKEA alles wat je nodig hebt om een comfortabele en veilige kinderkamer te creëren - voor elk budget. 

Highlights bij IKEA Hengelo: 

  • Ledikanten en commodes: Praktische en veilige meubels die essentieel zijn voor elke babykamer. 
  • Opbergoplossingen: Handige kasten en lades om alle babyspullen netjes op te bergen. 
Wil je iets meer luxe en stijl? Bezoek dan Goossens Wonen & Slapen, waar je hoogwaardige meubels vindt die zowel stijlvol als functioneel zijn. De collectie omvat luxe vloerkleden, trendy commodes en comfortabele stoelen – want je wilt wel lekker zitten tijdens de vele nachtvoedingen.  

 Zorg voor een goede nachtrust bij Beter Bed 

Spoiler alert: Een goede nachtrust behoort de komende jaren tot de verleden tijd. Dus als je de momenten waarop je wél kunt slapen natuurlijk maximaal wilt benutten, moet je hier tijdens je winkeltrip absoluut stoppen. Bij Beter Bed kun je namelijk terecht voor matrassen en bedden die bijdragen aan een comfortabele nachtrust voor zowel jou als je baby. Of je nu op zoek bent naar een boxspring voor jezelf, de beste baby matras of een veilig en comfortabel babybedje, Beter Bed heeft wat je nodig hebt. 

Aanbevolen producten bij Beter Bed: 

  • Boxsprings en matrassen: Hoogwaardige matrassen die zorgen voor optimale ondersteuning en comfort. 
  • Babybedjes en accessoires: Veiligheid en comfort voor je baby staan natuurlijk voorop bij de keuze van een babybedje. 

Voor de actieve ouders: Bever Hengelo en Intersport

 Jij bent een avontuurlijke ouder die graag actief blijft? In dat geval zijn Bever Hengelo en Intersport de volgende haltes voor je winkeltour. Bever op Plein Westermaat is dé plek voor iedereen die van het buitenleven houdt. Hier vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor wandeltochten en outdoor activiteiten, van wandelschoenen tot backpacks. 

Essentiële producten bij Bever Hengelo: 

  • Wandelschoenen en wandelkleding: Hoogwaardige en comfortabele bekleding en accessoires voor korte en lange wandeltochten met je kindje. 
  • Rugzakken en kinderdragers: Ruime en ergonomische rugzakken voor al je outdoor avonturen – soms om je gear mee te nemen en soms om je kind in te dragen! 

Elektronica en gadgets:

voor het moderne gezin Tegenwoordig zijn moderne technologie en handige gadgets onmisbaar voor iedereen, maar vooral voor jonge ouders. Coolblue en Media Markt op Plein Westermaat bieden een breed aanbod aan handige gadgets en elektronica die het ouderschap nèt iets makkelijker maken. 

Aanbevolen producten: 

  • Babyfoons: Altijd een blik op je kleintje dankzij betrouwbare babyfoons, met en zonder camera's. 
  • Huishoudelijke apparaten: Bijvoorbeeld slimme keukenmachines waarmee je babyprakjes kunt maken, digitale flessenwarmers, warmtelampen, billendoekjes-verwarmers..noem het maar op! 

Praktische benodigdheden en doe-het-zelf projecten 

Bij de volgende halte vind je alles om de kinderkamer en de rest van je huis helemaal klaar te maken voor de komst van de baby. Bij Bauhaus en Praxis vind je namelijk alles voor doe-het-zelf projecten.. Dus of je nu de kinderkamer wilt schilderen of het huis baby-proof wilt maken, hier vind je alle benodigde materialen. 

Essentiële producten bij Bauhaus en Praxis

  • Baby veiligheidsartikelen: Zorg ervoor dat je huis baby-proof is met veiligheidshekjes, sloten en meer. 
  • Doe-het-zelf materiaal: Alles wat je nodig hebt voor het inrichten en klussen in de kinderkamer – verf & kwasten, vloerbedekking, verlichting, behang, noem het maar op! 

Een welverdiende pauze bij McDonald's en Deli78 

Na deze een intensieve shopping tour is het tijd voor een versnapering. Dat ku nje snel en vertrouwd bij McDonald's doen, of kiest voor een uitgebreidere lunch of een lekker kopje koffie bij Deli78. Hier kun je even ontspannen en genieten van een heerlijke maaltijd voordat je je shoppingavontuur voortzet. 

SportCity: Fit blijven tijdens je zwangerschap en erna 

Goed, tijdens een dagje winkelen stop je wellicht niet even bij de sportschool, maar deze wilden we toch ook zeker even noemen. Gezond en fit blijven tijdens je zwangerschap is namelijk erg belangrijk voor zowel je eigen gezondheid als die van de baby.  

SportCity op Plein Westermaat biedt de perfecte omgeving om actief te blijven. Met een breed scala aan fitnessapparatuur en groepslessen kun je hier veilig en effectief trainen onder begeleiding van professionele trainers. En als de baby er dan is, kun je hier onder competente begeleiding de zwangerschapskilo’s wegsporten en je bekkenbodem weer een beetje fit krijgen. 

Aanbevolen activiteiten bij SportCity: 

  • Fitness: Met begeleiding van het competente personeel kun jij precies die spiergroepen trainen die belangrijk zijn tijdens de zwangerschap en daarna. 
  • Groepslessen: Body Balance en yoga zijn ideale cursussen om met een dikke buik te doen en om je post-bevalling lichaam langzaam weer fit te krijgen. 

Intersport 

Over fit blijven gesproken: dit is tijdens en na de zwangerschap is niet altijd eenvoudig, maar als je ook even bij Interport langsgaat tijdens je shopping spree in Hengelo vind je bij hier alles wat jou daarbij kan helpen: van comfortabele sportkleding tot sportapparatuur voor thuis.  

Conclusie 

Kortom, met een rondje langs de winkels op Plein Westermaat in Hengelo kunnen aanstaande ouders zich optimaal voorbereiden op de komst van hun baby. En als de langverwachter spruit er dan eindelijk is, biedt Plein Westermaat de ideale omgeving om met kinderwagen en al een dagje te winkelen. Met een breed aanbod aan winkels, van Prénatal en meubelzaken tot outdoor speciaalzaken en elektronicawinkels, vind je alles wat je nodig hebt om je op deze bijzondere tijd in je leven voor te bereiden. En je kunt er nog makkelijk parkeren ook! Breng dus een bezoek aan dit veelzijdige winkelcentrum en geniet van een complete shoppingervaring. 
Share our website