5 woontrends voor 2024 - winkelvaring Plein Westermaat Hengelo


  •   maandag 8 juli 2024

In 2024 draait interieurdesign om het creëren van een ruimte die niet alleen stijlvol, maar ook persoonlijk en duurzaam is. Het meubelplein Plein Westermaat, met zijn brede scala aan winkels, is dé plek om deze trends tot leven te brengen in je huis. Hier vindt je informatie over 5 interieurtrends van 2024 en hoe Plein Westermaat je kan helpen om deze binnen jouw eigen vier muren om te zetten!
 
  1. Natuurlijke materialen en kleuren
Wil je het buitenleven naar binnen brengen? Plein Westermaat, met zijn diversiteit aan winkels waaronder IKEA en Goossens, is de perfecte plek om meubels en accessoires te vinden die je huis een natuurlijke flair geven. Met alles van meubelstukken in rustgevende aardetinten tot decoraties van organische materialen, is dit shoppingcentrum de ideale locatie voor iedereen die verlangt naar een huis gevuld met de kalmte van de natuur.
 
  1. Afgeronde Vormen
In 2024 omarmen we de zachtheid en toegankelijkheid van interieurs met afgeronde vormen, die een vloeiende en uitnodigende sfeer in elke ruimte brengen. In Plein Westermaat vind je een rijke selectie aan winkels, zoals Goossens, die naadloos aansluiten bij de trend van vloeiende, afgeronde vormen. Of je nu op zoek bent naar een bank met zachte rondingen of een elegant gevormde tafel, deze locatie biedt een veelheid aan opties die elk interieur een moderne en gastvrije vibe geven.
 
  1. Handgemaakt en Ambachtelijk
Een andere creatieve woontrend in 2024 omvat het ambachtelijke en handgemaakte, waarbij de waardering voor het unieke karakter en de verhalen achter elk object onze woonruimtes verrijken. Liefhebbers van handgemaakte en ambachtelijke details voor hun interieur vinden op Plein Westermaat alles wat nodig is, van specifieke materialen tot bijzondere items. Of je nu zelf aan de slag gaat met DIY projecten of op zoek bent naar ambachtelijk gemaakte meubelstukken, winkels zoals BAUHAUS en Praxis op deze woonboulevard bieden alles wat je daarvoor nodig hebt.
 
  1. Duurzaam Leven en Energie-efficiëntie
Duurzaam wonen blijft een belangrijke woontrend in 2024 en het is een trend die we natuurlijk allemaal omarmen. Plein Westermaat is dan ook dé plek om goede voornemens in de praktijk te brengen. Met winkels zoals IKEA voor duurzame meubels en BCC en Media Markt voor energie-efficiënte apparaten, maakt deze shoppingbestemming het makkelijker dan ooit om groene keuzes te maken.
 
  1. Persoonlijke Touch met DIY, Upcyclen en Recyclen
Plein Westermaat inspireert shoppers om hun interieur een persoonlijke noot te geven met DIY, upcyclen en recyclen, een trend die steeds meer liefhebbers vindt. In winkels als BAUHAUS en Praxis ontdek je een breed scala aan materialen en inspiratie om je creatieve ideeën werkelijkheid te maken. Aanvullend biedt Beter Bed op Plein Westermaat niet alleen inspiratie voor je slaapkamer, maar ook complete slaapkamerpakketten tegen speciale prijzen, die een uitstekende basis vormen om naar eigen smaak te personaliseren met DIY-projecten. Met de hulp van deskundige slaapadviseurs kun je een slaapomgeving creëren die naadloos aansluit bij je individuele stijl en behoeften, waarmee Plein Westermaat de perfecte plek wordt om je huis die unieke, persoonlijke touch te geven.
 

Waarom Plein Westermaat de ideale bestemming is

Plein Westermaat onderscheidt zich niet alleen door zijn uitgebreide aanbod aan winkels voor de nieuwste woontrends, maar ook door zijn praktische voordelen die een bezoek extra aantrekkelijk maken.

De gunstige locatie aan de snelweg maakt het Plein eenvoudig bereikbaar en zonder de drukte van een binnenstad. Met ruime parkeergelegenheid is het vinden van een plekje voor je auto geen zorg meer, waardoor meer tijd overblijft om te genieten van alles wat Plein Westermaat te bieden heeft.

Bovendien biedt winkelervaring Plein Westermaat fijne gastronomische mogelijkheden, van een snelle hap bij McDonald's tot uitgebreide opties bij Deli78, waardoor het de perfecte plek is om een dagje shoppen af te wisselen met culinaire pauzes. Kortom, Plein Westermaat biedt niet alleen inspiratie en mogelijkheden voor een prachtig ingerichte woonruimte, maar ook het gemak en plezier dat essentieel is voor in een ontspannen dagje uit.
Share our website